Презентуємо проєкт «Перлини дорогоцінної Дгарми»

Друзі, сьогодні, 20 травня, виповнюється рівно 10 років з моменту, коли Ґ’єтрул Джиґме Рінпоче вперше дарував Учення в Україні!

З нагоди 10-річчя Сангхи Ріпа в Україні ми хочемо презентувати новий проєкт - «Перлини дорогоцінної Дгарми». Ми зібрали, систематизували та зробили доступними відео-записи Учень, що були даровані Учителями Лінії Ріпа за всі ці роки.

До кінця місяця Саґа Дава (10 червня) ви можете отримати доступ до будь-яких Учень, зробивши довільне символічне підношення на рахунок нашої громади.
Переглянути перелік та отримати доступ можна тут: https://ripa-ukraine.com/materialy/video-materialy/perlyny-dorohotsinnoi-dharmy.html

перейти на сторінку проєкту

Величезна вдячність Учителям, організаторам, меценатам і волонтерам, а також учасникам вчень всіх цих років! Особлива подяка тим, хто не дивлячись на всі перепони, брав на себе відповідальність і своїм трудом робив можливим цей потік благословінь, які ми мали щастя отримати. Люди, ви чудові! Нехай і надалі потік щастя і благословінь щедро проливається в ваші життя!

  • RIPA
  • Новини
  • Презентуємо проєкт «Перлини дорогоцінної Дгарми»